Vabilo na javno razgrnitev in javna obravnavo

Spoštovani!

 

Društvo lastnikov gozdov Šaleške doline vas vabi na javno razgrnitev osnutka gozdnogospodarskega načrta GGE Bele vode (2019-2028), ki bo potekala od 30.08.2019 do 12.09.2019 v prostorih Zavoda za gozdove Slovenije, Krajevne enote Šoštanj, Metleče 7, Šoštanj.

 

Ogled celotnega vabila

 

Zbiranje pobud za gozdnogospodarski načrt

Spoštovani lastniki gozdov!

Zavod za gozdove Slovenije je v marcu 2017 pričel z zbiranjem pobud v zvezi z obnovo gozdnogospodarskih načrtov s prvim letom veljavnosti 2018.

Več o tem

 

Akcija - Husqvarna

Spoštovani!

Podjetje Husqvarna ponuja akcijsko ponudbo za člane društva lastnikov gozdov.

 

Več o tem

Občni zbor 2017

Spoštovani!

Vabimo vas na občni zbor društva lastnikov gozdov Šaleške doline, ki bo v četrtek 2. marca 2017, ob 9.00, v sejni dvorani Kmetijske zadruge Šaleška dolina, Metleče 7, Šoštanj. 

Več o tem

Info

DRUŠTVO LASTNIKOV GOZDOV ŠALEŠKE DOLINE

Naslov:
Metleče 7

3325 Šoštanj

Telefon:
041 788 435
E-pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Stran:

markerGoogle Zemljevid

O nas

Društvo lastnikov gozdov Šaleške doline (DLG-ŠD) je bilo ustanovljeno 2.6.2011 v Metlečah pri Šoštanju. Na ustanovnem zboru se je zbralo šestindvajset lastnikov gozdov, ki so sprejeli statut društva, ki določa poslanstvo in način delovanja društva. Zavezali so se za sonaravno in trajno gospodarjenje s svojim gozdom, ter k izboljšanju učinkovitosti gospodarjenja z gozdovi.

Puhjai Beautiful 19 Yo Indian Teen Amateur Spy Cam Fuck 22 Teen Teens Spy Camera Indian House Wife Sex With Devar Hardcore Loving Bluebird Films Busty Kate K Playing With Ddfbusty Com Cumming On Indian Wife