Dobrodošli na spletni strani Društva lastnikov gozdov Šaleške doline!

Kontakt

Društvo lastnikov gozdov Šaleške doline

Krajše:  DLG ŠD
Sedež:  Metleče 7, 3325 Šoštanj
Zakonit zastopnik društva:  Franc - Branko Sevčnikar
Matična številka:  4034589000

Predsednik društva

Franc - Branko Sevčnikar

predsednik

Upravni odbor

Franc Sevčnikar predsednik upravnega odbora 041 788 435
Janko Mazej podpredsednik upravnega odbora 041 577 224
Marko Meža član upravnega odbora 041 786 136
Peter Šlutej član upravnega odbora 070 801 299
Aleš Ocvirk tajnik društva 031 470 904

 

Nadzorni odbor

Viktor Rednjak
Rudolf Pirc
Henrik Jonko

 

Društvo lastnikov gozdov Šaleške doline

Način življenja in gospodarjenja nam vsakodnevno dokazuje, da se je modro povezovati, da lahko izzive, ki smo jim priča, rešujemo družno in v skupnosti. Prav zaradi tega, se je porodila ideja o ustanovitvi društva lastnikov gozdov Šaleške doline. Pobude za ustanovitev društva so prihajale tako iz vrst aktivnih lastnikov gozdov iz občin Šoštanj, Šmartno ob Paki in Mestne občine Velenje, kot tudi gozdarjev Zavoda za gozdove Slovenije, krajevne enote Šoštanj.

Društvo lastnikov gozdov Šaleške doline (DLG-ŠD) je bilo ustanovljeno 2.6.2011 v Metlečah pri Šoštanju. Na ustanovnem zboru se je zbralo šestindvajset lastnikov gozdov, ki so sprejeli statut društva, ki določa poslanstvo in način delovanja društva. Zavezali so se za sonaravno in trajno gospodarjenje s svojim gozdom, ter k izboljšanju učinkovitosti gospodarjenja z gozdovi. Članstvo se iz leta v leto povečuje, danes nas je že okoli 90 in pričakujemo, da bomo s svojim delom privabili še več lastnikov in zainteresiranih posameznikov.

Vodenje društva je kot predsednik prevzel Franc Sevčnikar, pri delu mu zelo pomaga štiričlanski upravni odbor. Društvo sledi ciljem zapisanim v statutu društva in opravlja naloge, ki so v korist lastnikom gozdov; gre predvsem za informiranje, izobraževanje, svetovanje s področja gozdarstva. Društvo vse bolj poudarja potrebo po ekonomskem in organizacijskem povezovanje lastnikov gozdov. V triletnem obstoju se je društvo dobro vpelo v širšo družbeno okolje in dogajanje, postalo je tudi enakopraven član v Zvezi lastnikov gozdov Slovenije.

Trajnostno in sonaravno gospodarjenje z gozdovi na zdravih ekonomskih temeljih je moto, ki ga je in ga bo društvo v prihodnosti skrbno negovalo.

Info

DRUŠTVO LASTNIKOV GOZDOV ŠALEŠKE DOLINE

Naslov:
Metleče 7

3325 Šoštanj

Telefon:
041 788 435
E-pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Stran:

markerGoogle Zemljevid

O nas

Društvo lastnikov gozdov Šaleške doline (DLG-ŠD) je bilo ustanovljeno 2.6.2011 v Metlečah pri Šoštanju. Na ustanovnem zboru se je zbralo šestindvajset lastnikov gozdov, ki so sprejeli statut društva, ki določa poslanstvo in način delovanja društva. Zavezali so se za sonaravno in trajno gospodarjenje s svojim gozdom, ter k izboljšanju učinkovitosti gospodarjenja z gozdovi.

Puhjai Beautiful 19 Yo Indian Teen Amateur Spy Cam Fuck 22 Teen Teens Spy Camera Indian House Wife Sex With Devar Hardcore Loving Bluebird Films Busty Kate K Playing With Ddfbusty Com Cumming On Indian Wife